Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr320.2.201812. - 15.4.2018 nás můžete navštívit na výstavě FOR KIDS v Praze na výstavišti v Letňanech.... arr319.2.201815. -18.3.2018 nás můžete navštívit na výstavě PRO DÍTĚ v Brně na výstavišti v pavilonu B.... arr3!!! Dovolená 15.1. - 30.1.2018Objednávky došlé v tomto termínu bedeme vyřizovat 31.1.2018.... arr34.9.201719.10. -22.10.2017 nás můžete navštívit na výstavě FOR BABIES v Praze na výstavišti v Letňanech.... arr314.3.20176. - 9.4.2017 nás můžete navštívit na výstavě FOR KIDS v Praze na výstavišti v Letňanech. Najdete... arr328.1.201723. -26.3.2017 nás můžete navštívit na výstavě PRO DÍTĚ v Brně na výstavišti.... arr325. 8. 20166. - 9.10.2016 nás můžete navštívit na výstavě FOR BABIES v Praze na výstavišti v Letňanech....

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 250 Kč
skladem
naše cena 220 Kč
skladem
naše cena 179 Kč
skladem

KONTAKTY

SANDO - Jana Šandorová
Labská 218
277 42 Obříství
tel: +420 315 686 583
sando(a)sandocepice.cz
po-pá od 8.00 do 17.00

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli Jana Šandorová, se sídlem Labská 218, 277 42 Obříství, IČ:68564449, podnikající dle ŽL č.j.: 1/6286/98, vydaného 2.11.1998 - Městský úřad v Mělníku, živnodtenské oddělení při správním odboru jako obecní živnostenský úřad, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů