Zpracování cookies

Náš e-shop a partneři potřebují Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli zobrazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Odmítnout vše můžete zde.

NOVINKY

arr31.6.2022POZOR!!!  AKCE NA CELÝ ČERVEN 2022!!! Od 1.6. - 30.6.2022 slevová akce na všechna bavlněná pyžama a... arr3Sociální sítěNově nás najdete také na Facebooku a... arr3POZOR!3.8.2021  Blíží se návrat do školek a škol!! A proto včas objednávejte z naší nabídky podzimních... arr3Nezapomeňte včas objednat vánoční dárky!!!13.11.2020 Aby všechny dárky přišly včas, objednávejte raději s předstihem ať máte před štědrým... arr325.2.202016. - 19.4.2020 nás můžete navštívit na výstavě FOR KIDS v Praze na výstavišti v Letňanech. Hala 2,... arr313.3.20194. - 7.4.2019 nás můžete navštívit na výstavě FOR KIDS v Praze na výstavišti v Letňanech. Hala 1,...

KONTAKTY

SANDO - Jana Šandorová
Labská 218
277 42 Obříství
tel: +420 315 686 583
sando(a)sandocepice.cz
po-pá od 8.00 do 17.00

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli Jana Šandorová, se sídlem Labská 218, 277 42 Obříství, IČ: 68564449, podnikající dle ŽL č.j.: 1/6286/98, vydaného 2.11.1998 - Městský úřad v Mělníku, živnostenské oddělení při správním odboru jako obecní živnostenský úřad, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • IČO
    • DIČ
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • velkoobchodního nákupu
    • daňovou evidenci
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • velkoobchodního nákupu
    • daňovou evidenci
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů